Midsommarafton =)

Idag har jag, Mohamed, Amin, Mamma och Chanel firat Amins första midsommar i Slottskogen.. I regnet, men ändå! Blev dock ingen dans runt tha di.. ehh midsommarstång menar jag haha.. Det tar vi när han blir lite äldre!
För mig känns det viktigt att Amin får fira svenska högtider och lika så marockanska högtider! (Blir kanske inte lika mycket norska då vi inte är där allt för ofta men..)

Förra året på midsommar var jag ett fetto i Marocko, nu är jag ett fetto men med en bebis hahahaha...!! Vi åkte den 23/6.. Tiden går så foooort!!
Den 22/6 var vi på Östra på det "Stora" Ultraljudet.. Och fick reda på att Amin var en pojke.. Barnmorskan sa att han var en riktig fotbollsspelare så som han sparkade =)

Midsommarafton i Sverige och Sankthans i Norge.. Såg sista dagen på rättegången mot terroristen och massmördaren Anders Behring Breivik. Jag är emot dödsstraff, men i den här jävelns fall så är dödsstraff ett för milt straff. Han förtjänar inget annat än att BRINNA i helvetet. Jag slutar aldrig att grina, det gör ont i mitt halv norska hjärta! Kramar till familerna som drabbades..
Grymt initiativ att tåga ut när han skulle prata.

Tyskland leder med 4-1 mot Grekland.. Ska kika vidare.. Dock inga skönheter att titta på =( Imorgon är det Spanien och Ramos <3
Hahaha mamma frågade mig för någon dag sen när f.. jag har börjat kolla på fotboll.. Aldrig, jag kollar på spelarna hahaha!!

Nästa inlägg kommer troligen min förlossningshistoria.. Om jag pallar.. Så stay tune if you are interested =)

Asså har dom gjort om bloggsidan? Jag är ju gammelfarfar när det gäller tekniiik... Ohhhh...

.. Peace.. And.. Im out... =)

I väntan på domen...!

I mitt förra inlägg skrev jag om att jag inte hann lämna in min tenta i tid, men att min lärare ändå lät mig skicka in den i efterhand. Jag var då osäker på om jag fick tillgodoräkna den och det fick jag. Är så tacksam för det!!
Fick dock komplettera två uppgifter.. Är bara överlycklig att jag slapp omtenta.. För i ärlighetens namn hade jag INTE pluggat till tentan.. ALLS!! Al hamdullilah.. <3

Har nu precis skickat in sista inlämningsuppgiften tillsammans med tentakompletteringarna så nu väntar jag på domen.. Hoppas hoppas hoppas jag klarar kursen!!

Jag har verkligen haft huvudet i sanden den här sista veckan och bara pluggat.. Jag hade ingen aning om att oroligheterna har börjat i Tunisien igen.. Vad fan har jag gjort den här veckan?.. Haha.. Don´t remember shit..

Här ska chillas... !!

Hoppas på fint väder.. Så man kan vara ute nu när man inte har några måsten längre..!!
Amin måste ut och träffa folk!! Hahaha he loves thaat!!

Nu ska Sverige spela sin (onödiga) match mot Frankrike.. Hoppas Frankrike vinner!!
Jag hejar på Spanien (Sergio Ramos) eller Portugal (Cristiano Ronaldo).. Real Madrid players <3

Min älskling är sjuk idag.. Har feber och är snuvig.. Stackars!! Papiii blii friiisk!! Bara inte lillen blir sjuk..

Snart blir det semester i Marocko!! Och snart börjar Ramadan! Längtar =)
Amin ska få fira sin första muslimska högtid i Marocko, Eid Al-Fitr! (Lilla jul) <3 Ska bli så kul!!

...And im out party peeeeeps!! <3 <3 <3

(Ska försöka skriva ett roligare inlägg nästa gång)



T o m. Chanel kämpade med min sista inlämningsuppgift!!! hahaha



Mammas prins- Kan inte tänka mig att du snart är 7 månader <3

6 mån koll och tentastress! =)

Idag har vi varit på Amins 6 månaders kontroll. Han var i Östersund när han var 6 mån så vi fick ta det nu istället. (Amin är 6 mån och 20 dagar idag) Det gick jätte bra, han är en redig karl på 10,240 kg! Hahaha!!
Och det var bara bra enligt doktorn och BVC sköterskan.. Han "klarade" kontrollen =) Vilket var ganska väntat,
vi har i alla fall inte märkt några konstigheter med lillkillen än så länge! Al Hamdullilah! (Tack Gud!)

Mormor (min mami) passade på att ställa lite dumma frågor, för att visa morsan att mina dumma tankar inte är förfogade.. Min kille tycker inte så mycket om att ligga på mage, är det något fel? Han tycker om att sitta men är inte så intresserad av att krypa, är det något konstigt? Är han sen? Bla bla bla bla bla...!!!!!

Doktorn och sköterskan svarade så klart... ALLA BEBISAR ÄR INDIVIDER, PRECIS SOM ALLA MÄNNISKOR!!!
Och det är ju sant.. Från och med nu ska jag SLUTA oroa mig! Det är så jävla töntigt att jämföra bebisar,
sånt är så sjukt egentligen! SKÄRPNING på mig!! Hahaha!!
YA RABBII vad jag ÄLSKAR MIN BEBIS!! <3 <3 <3

I söndags kom vi hem till Mölndal, jag, Amin, Mamma och Chanel. Ohh vad jag har saknat min fina man <3
Meeen jag saknar mina älskade kompisar i Östersund, Amin hälsar att han saknar sina tanter! <3

I lördags gjorde jag mitt livs första hemtenta. Mammas dator krånglade så jag lånade mammas grannes dator. Mellan 9-15 hade vi tid att lämna in tentan. Kl 9 började jag.. Märkte då att Ingelas dator saknade ett program jag behövde så därför ca 14:50 skickade jag över uppgiften på mailen för att kunna ta upp den på mammas dator så att jag kunde komplettera med källförteckningen. Typ 14:57 SLÅR MAMMAS DATOR AV!! Jag hann alltså inte lämna in min tenta. STRESSADE SOM ETT... Jag hade suttit 6 timmar helt i onödan!!!!!
Och jag grät och grät och grät...!! Tack till min underbara vän Liliana som tröstade mig, du är ett sånt fint stöd <3

Men jag skickade ett förklarade mail till min lärare som bad mig skicka in den i efterhand, så jag tror att jag
kommer att få tillgodoräkna min tenta, i alla fall kommer han att titta på den. Så vi får se om det blir omtenta eller ej..! Förutom den så har jag två uppgifter kvar, en miniuppsats och en spaningsuppgift.. Sen är jag klar!!
InshAllah! (Om Gud vill!)

Ashha´du an la Ihla Ill Allah, Wash´adu Anna Muhammadan Rasoullah- AMEEN!
(Jag bevittnar att det inte finns någon Gud, förutom Gud och att Muhammad är hans sändebud- AMEN!)

...AND WE´RE OUUUT!!


Amin, bara några timmar gammal.

Skiftande karriärsdrömmar...?!

När jag var liten minns jag att jag ville bli sjuksköterska,flygvärdinna eller polis. Antagligen för att min pappa hade en vän som var sjuksköterska och min mamma en vän som var flygvärdinna och en som var polis. Idag vet jag att ingen utav dessa tre yrken hade passat mig då jag har fobi för blod, är flyggrädd och är sjukt rädd för allt farligt! =) Haha..

Under mellanstadiet har jag för mig att jag skulle bli som Spice girls.. Synd bara att jag inte kan sjunga! =)
Sen är det svart i mitt yrkes karriärsminne.. (troligvis svårt att smälta att jag aldrig blev scary spice)..fram tills ca 17-18 års ålder. Då jag gjorde min praktik och senare fick jobb på Wedins skor. Yes!! Då visste jag vad jag skulle bli... SKOFÖRSÄLJARE! Jag skulle öppna min egen skoaffär!!...Eller?

Neej några år senare kom jag på att jag skulle bli butikschef.. YES =) Nu skulle jag läsa butikschefsutbildningen.. Eller?

Som en blixt från klar himmel kom jag på vad jag ville göra.. Jag ville arbeta på bank! Absolut! Nu skulle jag söka in på KY utbildningen, Risk och försäkring samt finansiella tjänster, men.. det kanske blev lättare att komma in om man hade branscherfarenhet? Sökte jobb på SEB.. och fick det så någon utbildning blev det aldrig..

Ville sedan vidare till bolån och dit kom jag till slut.. Privatrådgivardrömmarna väcktes.. Ska jag ta min Swedsec licens? Så att jag kan börja som rådgivare.. Det har varit min tankte i ett par år nu.. MEN..

Nu har jag börjat komma in på andra banor.. Under min mammaledighet har jag hållt på att läst lite internationell politik på distans.. Internationella relationer har intresserat mig länge.. Och till hösten hoppas jag att jag kan komma in på Fred och konfliktslösning.. att jobba som diplomat på UD eller FN skulle vara en DRÖM!

Så frågan är nu.. ska jag satsa vidare inom SEB eller ska jag försöka mig på något annat..?

Ja gott fok.. bara Gud vet..

Men SKY IS THE LIMIT FÖR ALLA SOM VILL NÅGOT I LIVET. INGENTING ÄR OMÖJLIGT! MAN SÄTTER BARA SINA EGNA GRÄNSER...!!!

Nää Felicia, nu är det dags att fortsätta tentaplugga.. Fan om jag inte klarar tentan på lördag så har jag ENDAST mig själv att skylla.. Den pluggar ju inte sig själv så att säga.. Hahaha..

Ihdinas sirat al mustaqeem. Ameen (Gud led oss på den rätta vägen.Amen)

Alright.. peace.. Im out!

Amin leker på sin matta + Chanels röv hahahaha

Mamii Felicia

La cosa mas importante en mi vida es la familia. hamdullilah <3

RSS 2.0