Officiellt MAINSTREAM haha..

Först vill jag börja med att hälsa er välkomna till min blogg, alla mina (4) läsare haha..
Jag är nu officiellt MAINSTREAM... DAMN!!

Jag som ALDRIG skulle skaffa facebook, inte heller köpa Iphone och SÅ FAN HELLER skaffa en blogg..
Men nu sitter jag här med ett aktivt facebook konto, en Iphone som jag använder konstant och har nu bestämt mig för att börja blogga.. (Med lite övertalning från min kära vän Lilli) Man ska alltså aldrig säga ALDRIG hahaha..

Jag befinner mig för tillfället i min hemstad Östersund och är hundvakt åt min mamiis hund eftersom hon solar sig i Turkiet! Så jag är tillfälligt ensamstående mamma med två barn, min Amin och vår chihuahua, Chanel =)
Saknar dock min man otroligt mycket.. Vi kommer snart hem igen min älskling <3

Har precis nattat min lilla kille <3 Innan dess så fick han bada lite! Man måste ju passa på eftersom vi inte har badkar i vår lägenhet.. (((missnöjd med detta!!)))
Han har lärt sig att sitta så han sitter mycket på golvet på sin pussel skumgummi matta och leker!
Sen han var 2 månader så har han typ sovit hela natten, så otroligt underbart fram till för några dagar sedan.. =(
Nu har han fått för sig att vakna ungefär varann timme.. Jag tror att det är gaddarna som spökar.. Vi väntar med spänning (och rädsla) på att dom ska dyka upp snart. Sen kan det ju oxå bero på att han är inne i en tillväxt period så att han är hungrig oftare. Det är bara lite opassade just nu när mamma måste tentaplugga!!
Jag är ju så klart mamma ledig nu, men förutom det så pluggar jag Internationell politik.. Annars jobbar jag som bolånerådgivare på SEB i Göteborg.
Håller båda tummarna att jag kommer in på Fred och konfliktslösning till hösten =) Jag vill jobba som diplomat åt UD eller FN.. SKY IS THE LIMIT!! <3 InshAllah <3

NÄÄ NU ÄR DET DAGS ATT BÖRJA LÄSA EUROPEAN UNION, The Basics av Alex Warleigh- Lack. Om det är någon därute som känner att dom har kolla på EU:s biståndspolitik, hör av er! Haha..

Audhu billahi min ash- shaytan ir- Rajeem. Ameen! (Jag söker skydd hos Gud från djävuelen, den utstötte. Amen!)

PEACE----> I´m ooooouuuut!! //**Mamii Felicia**

Mamii Felicia

La cosa mas importante en mi vida es la familia. hamdullilah <3

RSS 2.0