På semester i Marocko <3

 Jag Assalamaleikum wa Rahmatullah wa barakatu!
Passar på att skriva ett inlägg medan Amin sussar i sin säng och mannen är på bröllop =)
Haha i Marocko har man fest minst en vecka innan man har bröllop, inte i närheten likt bröllopen i Sverige!!
Jag har aldrig blivit bjuden på ett svenskt bröllop. (Inte bitter?!!/ En pik till mina polare i Sverige att gifta sig!!)
Men vem behöver inbjudan hahahaha, jag har varit på 1000 bröllop i Marocko där jag inte har en aning om vem som gifter sig hahahaha.. Moroccan weddding rocks!! Bästa maten!! Amin får inte följa, för jag e så rädd om hans hörsel eftersom dom spelar högsta musiken! Dock verkar detta inte vara ett problem för andra mammor här...? Deras barn är MYCKET yngre än Amin, men det verkar inte tro att detta är skadligt för barnen.. ÄKTA MAROCKANSKT hahahaha.. Jaaaaag dööööör!!!
Längtar tills nästa år när Amins faster ska gifta sig Inshallah =)
 
Vad har vi gjort..
Konstaterat att vi INTE kommer att åka till Marocko på ramadan...!!! Slösar bara en massa tid och pengar!!! Damn it! Förutom det har vi hunnit med att fira Eid- Al Fitr (Muslimsk högtid), badat i havet, varit på två bröllop, varit på förlovningsfest, varit på fest för Amins kusin och en massa mer..
I love Marocko!!! Jag älskar att vara här!! Dock räcker det att vara här i en månad, inte längre!! =) Andra dagen vi var här var det uppmot 52 grader varmt.. Jag svettades som en griiiis hahaha... Men nu ligger det runt 37 grader
på dagen och svalare på kvällen.. Jag ska inte klaga, Amin klarar det galant!
 
Min familj är berber från the Rif Mountains.. Nu snackar vi riktiga berg.. Vi i Sverige kan knappt bygga hus i en backe, medan folk här bygger flera våningar.. Oj oj oj.. i denna värmen också!! Respekt!
Och fina hus dessutom.. Finaste husen finns här!!
 
Let me tell you about the traffic in Morocco...
Hahaha.. trafikreglerna som finns i Sverige gäller alltså inte, nej det är ungefär tvärt emot..
Vid en stoppskylt i Sverige måste man stanna i minst 3 sek, annars får man böta 1800 kr (det vet min mami mycket  väl) Stannar du i 3 sek i Marocko kommer gubben bakom dig att tuta sönder sin tuta och i värsta fall hoppa ur bilen och skrika på dig hahaha... Blinkers används mycket sällan, i de undantagsfall som det används är det oftast efter föraren har svängt. Varningsblinkers används INTE när bilen är trasig, utan när man åker till bröllop eller är bröllopsfölje hahaha...
Only i Morocco...
Nyasfalterad väg- tre filit- INGA vägmarkeringar- filen i mitten används i båda riktningarna!! (!!!!) Jag dööör!!
Här snackar vi inte liiite brant, här snackar vi RENA STUUUUUUUP, ramlar du, dör du halvvägs  ner.. MEN..
Inga staket finns.. snarare tvärtom.. Jag har haft mitt körkort i snart 7 år, men jag har ännu inte kört här..
Kommer antagligen inte att göra det på ett bra tag heller, för här kör folk som galningar..
 
Som sagt.. Jag älskar Marocko och jag är stolt över att min ena halva är härifrån! Min son är 75% marockan och
jag hoppas att jag kommer att kunna låta honom åka hit ofta för att träffa sin familj här inshallah..
Tack Gud för att jag har! Tack för min underbara familj, både i Sverige och i Marocko.. (Och Norge)
 
Tyvärr kommer inga bilder nu, för jag orkar inte ladda upp dom på datorn, marockos internet e cp..
 
Ta hand om dig och tack för att du läste!!
 
Kramar från oss i Marocko.. Peace!!
 

The Typical... kränkningar? + lite Amin/res updates =)

Hej hopp!
Som jag skriver i varje inlägg så är jag medveten om att jag suger på att uppdatera!! Inte konstigt att man knappt har några läsare hahahaha.. =)
Med dom orden "sagt" så kommer jag att ägna största delen av det här inlägget till de olika "The Typical"-grupperna på Facebook..
"The Typical Invandraren" är skit rolig.. Jag dööör!! Det är en skämtgrupp, där en invandrare drar invandrarskämt!! Man kan säga att han skojar om sig själv.. =) Inga kränkningar, de driver med oss alla..
MEN.. det finns andra grupper.. som har för avsikt att kränka och förnedra..
"The Typical Enga"- sidan är dock borttagen nu efter att personen som startade den har fått dödshot m.m, men SERIÖST? Hur kommer man ens på tanken att starta en grupp som driver med en flicka, vars liv blev taget av en man, en pedofil, som tog sig friheten att mörda och våldta henne. Hur i helvetet fungerar man då???
Förutom att hennes familj har fått genomgå förlusten av sin lilla tjej, så ska dom kränkas av fucking dumbasses på Fcebook oxå? Hur fan funkar ens sidan Facebook om man kan skapa sådana sidor som man vill??
Sidan är som jag skrev nu borttagen.. (Anmäld, polisanmäld!!) Men ändå..
 
Sen finns det t ex. "The Typical Muslim", "The Typical Muhammad", "The Typical Kristen", "The Typical Jude" osv.
Som endast har som avsikt att kränka och förnedra.. Helt sjukt.. Anmäl samtliga.. Ingen mer, ingen mindre..
Nu har jag bara varit inne på "The Typical Muslim" och "The typical Muhammad".. Men jag kan tänka mig att de andra sidorna är lika omogna de också..
Något som är sjukt irriterande är när folk pratar om "Muslimer".. Ni muslimer.. Alla muslimer gör si, eller gör inte så.. Osv.. Jävla muslimer, bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla...
FEL!
Att vara muslim är INGEN etnisk tillhörighet, det är en TROSUPPFATTNING. Vilket innebär att många olika etniska grupper tillhör samma religion. Det finns araber, afrikaner, asiater, amerikaner, svenska.. Ja t o m ETNISKA SVENSKAR som är muslimer. Om ni ska skrika själlsord och diskutera något, lär er först om vad ni pratar om.. Sjukt irriterad på folk som tror dom kan, fast dom inte vet ett jävla skit.
(STAFFIRULLAH AL ADHEEM) Förlåt för att jag svär på Ramadan, men jag blir bara så less.
VA?? E du muslim? Du pratar ju och är så öppen!.. hahaha andra roliga kommentarer, VA?? Dricker du inte?? Saknar du inte att dricka??.. Men bara litegrann??
Hahaha.. För sista gången, NEJ jag dricker inte OCH NEJ jag saknar det inte.. OCH JA jag är skit rolig! OCH JA jag garvar som f.. imorgon när du ligger och spyr för att du e bakis medan jag mår SUPER!!!
SUBHANALLAH!! <3 <3 <3
Sverige Demokraterna spelar på människors rädsla för det okända och okunskap. De vågar inte säga något om svarta (vägra säga THE N WORD!!!!!!!), för då förknippas de med Klu Klux Klan. De vågar inte säga något om Judar, för då förknippas de med Hitler och NaziTyskland, men de kan hata muslimer för de är ännu inget rasistiskt med det...? Som sagt.. Rädsla och okunskap skapar hat och våld.
"Hat föder hat och våld föder våld. Med våld kan du mörda en mördare, men aldrig mörda ett mord" - Inspirerande ord från Malcom X.
PATETISKT ATT KRÄNKA ANDRA MÄNNISKOR. ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA INFÖR GUD!! ALLA!!
 
Från en sak till en annan...
Amin, alias bulan eller Klåfinger ramlade och fick ett blåmärke i pannan! Dock var det ingen fara och man måste låta dom ramla lite för att dom ska kunna lära sig..
Han har lärt sig att krypa och stå i sängen, så nu får morsan se upp!!
En vecka kvar till vår Marocko resa InshAllah..
 
Jag lovar att lägga upp bilder medan jag är där.. Har med mig min MiniPC. (TOBBY!!!)
 
Nu måste jag kila, men tack för att du läste.. Uppdaterar en gång till innan resan!! (Förhoppningsvis)
 
Assalama laikum wa rahmatullah wa barakatu! <3
Packat och klart! 2 *20 kg. 1* 5 kg. 2* 10 kg. 1 paraplysulky.
+ en del övervikt hahaha... Hoppas det inte kostar en miljon per kg.

Mamii Felicia

La cosa mas importante en mi vida es la familia. hamdullilah <3

RSS 2.0